Šlepanje oštećenih vozila je u nekom trenutku bilo potrebno velikom broju građana u Srbiji, a u tim momentima potrebno je naći šlep službu koja će brzo, jednostavno i pouzdano vaše vozilo prebaciti od jedne do druge tačke. Naravno, u čitavoj situaciji ni cena nije zanemarljiva, a mi vam nudimo jedinstvenu ponudu na tržištu, kreiranu baš tako da zadovolji sve potrebe naših klijenata. automobil slep sluzba Postoje razni načini šlepanja automobila u zavisnosti od njegove veličine, a svakako da je šlepanje havarisanog vozila moguće jedino sa kamionom za šlepanje, i da tu otpada vuča vozila koju mnogi građani praktikuju kako bi uštedeli novac. Usluga šlepanja havarisanih vozila koju vam nudi naša agencija podrazumeva pre svega brz, sigurnu uslugu sa maksimalnim nivoom bezbednosti za sve učesnike u saobraćaju.

Automobili šlep služba

Usluga koju nudimo zainteresovanim građanima, je univerzalna, odnosno mi je sprovodimo bez obzira na tip vozila koje posedujete. U zavisnosti od njegove veličine, mesta na kojem se nalazi, a zatim i pređene kilometraže, odnosno dodatne opreme koja se koristi za šlepanje automobila odnosno njegovom pristupanju, zavisi i cena, ali smo sasvim sigurno da će vas jeftina šlep služba oduševiti cenom ali i što je najbitnije pouzdanošću, kvalitetom i sigurnošću. Vodimo se time da će svaki zadovoljan klijent opet izabrati našu agenciju kako bi poslovao sa nama, i zato je usluga koju pružamo i nudimo našim klijentima kreirana tako da zadovolji svaku vašu potrebu. Šlepanje havarisanih automobila ćemo obaviti na brz i siguran način, na vaše potpuno zadovoljstvo, i na bezbednost svih učesnika u saobraćaju, poštujući procedure šlepovanja automobila u saobraćaju. Verujemo da je moguće poslovati ispravno jedino na takav način, a koliko smo uspešni u tome umesto nas govore mnogi zadovoljni klijenti.

Brzo i profesionalno šlepanje karavana, džipova, kupea, limuzina, pikapovi

Ono što je bitno da znate jeste da šlepanje oštećenih vozila radimo u Beogradu ali se nalazimo i u svim ostalim gradovima u Srbiji, pa uslugu možemo izvršiti ma gde god da se nalazite, i da vam je naša usluga potrebna. Odgovorićemo na vaš poziv u rekordnom mogućem roku, kako bsimo u potpunosti zadovoljili vaše potrebe. Bez obzira da li je u pitanju limuzina, džip, karavan, kupe ili pikap vozilo, ali tu smo i za druge vrste usluge kao što je šlepanje kombij vozila. Verujemo da je brza i sigurna usluga vrednost koju možemo ponuditi našim klijentima, i shvatamo da je to njihova potreba. Dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža, kako biste nas angažovali, a pre pristupanja dogovou odredićemo cenu na osnovu kilometraže, mesta gde se nalazi vaše vozilo, a nadamo se na obostrano zadovoljstvo.