Srbija je na neki način i zemlja reka i bogate prirode, i onda zaista i nije ni čudo to što mnogo ljudi poseduje čamce i druga plovna vozila kako bi uživali na rekama tokom leta proleća i rane jeseni. Ipak, kada rešite da putujete ili prosto da prebacite svoj čamac sa jednog mesta na drugo to nikada nije tako jednostavno, i zbog toga vam preporučujemo da nam se javite jer ćemo mi za vas izvršiti šlepanje čamaca i drugih plovnih vozila.

Jahte i čamci šlep služba

jahte slep sluzba Šlepanje čamaca i drugih plovnih vozila bez obzira na veličinu nikada nije bilo tako jednostavno kao što je sada sa našom agencijom. Mi vam nudimo najpovoljnije uslove na tržištu, i verujemo da ćete biti oduševljeni jedinstvenom ponudom koju smo spremili za vas. Kada vam je pomoć neophodna možete u potpunosti računati na nas, i mislimo da je to najvažnija vrednost koju naša agencija može da vam ponudi. Naša agencija posluje u potpunosti sa propisima i zakonima Republike Srbije. Za šlepanje čamaca i drugih plovnih vozila neophodno je da posedujete vlasnički list ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo posao obavili na valjan način. Na ovaj način ne štitimo samo agenciju već i vas kao klijenta jer su neprilike poslednja stvar koju želite prilikom obavljanja ovog posla. Šlepanje čamaca i drugih plovnih vozila ume da bude jako nezgodno pogotovo kada se radi o većim vozilima, ali nemojte brinuti naša agencija će se pobrinuti za sve. Ono što je bitno da znate je to da u našoj agenciji nema skrivenih troškova, odnosno samu cenu ugovaramo pre pristupanja poslu. Cena se formira uglavnom na osnovu pređene kilometraže, a u nju ulazi još nekoliko faktora kao što su putarine i eventualno korišćenje dodatne opreme u zavisnosti od veličine i položaja vašeg čamca.

Brzo i profesionalno šlepanje jahti i čamaca

Bezbednost u saobraćaju nam je jako važna kada vršimo šlepanje čamaca i druih plovnih vozila, i zato posedujemo savremenu opremu koja garantuje dobro obavljen posao. Zbog toga smo veoma uspešni u ovome što radimo, a desetogodišnje iskustvo i naši zadovoljni klijenti dosta govore u prilog tome. Zadovoljstvo naših klijenata je prioritet naše agencije a verujemo da je poverenje koje stvaramo između nas osnov za buduću saradnju. Zbog toga dosta pažnje i opreznosti ulažemo u obavljanje čitavog posla, a ono što je izvesno je to da šlepanje čamaca i drugih plovnih vozila obavljamo maksimalno profesionalno. Dovoljno je da nas pozovete i da proverite zbog čega je jeftina šlep služba nešto čime se jako ponosimo, i zašto su naši klijenti oduševljeni ponudom koju smo kreirali specijalno zbog njih.