Šlepanje motora nikada nije bila jednostavna stvar, pogotoovo kada se radi o havarisanom ili neispravnom vozilu, koje prosto ne znate kako da transportujete od jedne do druge tačke. Srećom naša agencija ćevam pomoći da se izborite sa ovim problemom, na vrlo efikasan i jednostavan način, a ono što od vas očekujemo samo da nas pozovete kako bismo i realizovali ovu uslugu. Naša ponuda koju smo spremili za naše klijente kojima je potrebno šlepanje motora kreirana je tako da zadovolji sve vaše potrebe, a ističe se pre svega kvalitetom usluge, pouzdanošću, ali i cenom koja je pristupačna čak i za obične građane. Verujemo da je upravo to naš glavni adut na tržištu, a briga i o malim klijentima je naš prioritet, i to je jedan od razloga zašto nam se ljudi vraćaju kako bismo poslovali ponovo.

 Motori šlep služba

Važno je da znate da čitavu proceduru a koja osim šlepanje motora podrazumeva i šlepanje automobila, kombi vozila, vršimo u skladu sa propisima i uz kompletnu dokumentaciju. Sve završavamo u rekodnom roku, a kako bismo uspešno polsovali neophodno je da pokažete dokaz da je vozilo vaše, bez obzira na to da li se radi o vlasničkom listu ili o odgovarajućem ovlašćenju. Kada utvrdimo činejnično stanje, pristupamo dogovaranju cene i obavljanju posla, a sve bi trebalo da bude završeno u roku od jednog dana naravno, u zavisnosti od lokacije na kojoj se nalazi vaše vozilo.

Skuteri šlep služba

Naša agencija za šlepanje motora ili skutera posluje na teritoriji Beograda, ali i u ostalim krajevima Srbije, tako da nas možete pozvati gde god da se nalazite a samu uslugu vršimo u rekordnom mogućem roku. Jeftina šlep služba je naš zaštitini znak, a cena se formira na osnovu kilometraže, putarina i dodatne opreme koje koristimo kako bismo prevezli vaše vozilo od jedne do druge tačke. Svakako da je naš cilj potpuno zadovoljstvo naših klijenata a verujemo da ćete biti u potpunosti zadovoljni našom uslugom. Konstantno radimo na poboljšanju usluge koja uključuje šlepanje motora, i zbog toga verujemo da je ova ponuda zaista dovoljna da zadovolji sve vaše potrebe koje se mogu javiti u jednom trenutku. Šlepanje motora nekada zna da bude izuzetno komplikovano za obične građane i zbog toga verujemo da će vam naša ponuda kreirana baš po vašoj meri, izuzetno odgovarati u trenutku koja vam je potrebna. Na vama je samo da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža i da proverite zašto se na nas možete osloniti u svakom trenutku.