Traktor je neophodna poljoprivredna mašina svakom seoskom domaćinstvu, a u Srbiji je u masovnoj upotrebi pre svega zbog svoje višenamenske svrhe. Zbog ovoga vrlo često je građanima potrebna usluga šlepanje traktora kada je vozilo potrebno prebciti sa jednog mesta na drugo bez mnogo poteškoća. Naša agencija će ovaj posao obaviti umesto vas, a naša stručnost i pouzdanost će vas oduševiti. traktor slep sluzba

Traktori šlep služba

Šlepanje traktora nikada nije bila jednostavna stvar, pre svega zbog veličine ovih vozila. Savetujemo vam da nam se obratite kada vam je potrebna ova usluga, pre svega zato što ćemo profesionalno obaviti ovaj posao, a uštedećemo vam i vreme nerviranje koje možete potrošiti prilikom šlepanja vašeg traktora. Naravno, na nas se možete potpuno osloniti, a mi vam garantujemo da ćemo brzo i pouzdano obaviti posao kako biste u potpunosti bili zadovoljni našom saradnjom. Kada radimo šlepanje traktora vodimo računa o nekoliko stvari. Prva stvar je svakako bezbednost u saobraćaju. Neophodno je voditi računa, i poštovati sve propise i standarde koji su usklađeni sa zakonima Srbije, kako bi se posao obavio na najbolji mogući način. Insistiramo na papirologiji, pa je potrebno da pokažete vlasnički list vozila ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo izvršili uslugu šlepanje traktora. Na ovaj način, mi ne štitimo samo našu agenciju od potencijalnih problema, već pre svega naše klijente.

Brzo i profesionalno šlepanje traktora

Cena usluge šlepanje traktora se formira na osnovu nekoliko parametara. Prvi parametar je svakako neophodna kilometraža koja je potrebna da bismo vaš traktor prevezli sa jedne na drugu tačku. Drugi parametar su dodatni troškovi kao što su putarina ili korišćenje dodatne opreme u zavisnosti od toga gde se nalazi vaše vozilo. Ipak, za naše klijente ne postoje skriveni troškovi, već se ukupna cena dogovora pre samg obavljanja posla. Na ovaj način, i mi i naši klijenti sklapamo pre svega džentlmenski dogovor. Našu uslugu krasi pre svega pouzdanost, a kako šlepanje traktora vršimo na teritoriji Beograda ali i u svim gradovima Srbije, možete nas pozvati odmah a mi ćemo čitav posao završiti u rekordnom mogućem roku na obostrano zadovoljstvo nas i naših klijenata. Verujemo da je zadovoljan klijent najbolji klijent, a to potvrđuju tako što nam se vraćaju kako bismo ponovo poslovali. Smatramo da je poverenje koje međusobno gradimo ključ dobrog poslovanja. Kako biste proverili zašto smo najpovoljnija kompanija u Srbiji koja vrši šlepanje traktora dovoljno je da nas kontaktirate telefonom, putem e-maila ili društvenih mreža, i mi ćemo rado sklopiti posao sa vama.