Viljuškari su vozila potrebna svakoj iole ozbiljnijoj graševinskoj firmi ili firmi za prevoz tereta, a u Srbiji su dosta popularni pre svega jer se njima lako manevriše, a nisu ni preterano skupi za posao koji obavljaju. Ipak, kompanijama je nekada potrebno da ova vozila prebace sa jednog mesta na drugo, pa vam mi nudimo uslugu šlepanje viljuškara koja će ispuniti sve vaše potrebe.

Viljuškari – šlep služba

Pre svega smatramo da je šlepanje viljuškara zahtevna usluga, zbog toga što vozila nisu mala i jednostavna za prenos, niti su u masovnoj upotrebi kao što su recimo automobili ili pikapovi. Zbog toga realizaciji ovog posla pristupamo sa dodatnom dozom opreznosti, jer nam je izuzetno važno da čitav posao obavimo sa maksimalnom bezbednošću i na pravi način, a na obostrano zadovoljstvo i naše agencije i klijenata za čiji račun obavljamo posao. viljuskari slep sluzba Uopšte nije važno koji model viljuškara posedujete, ukoliko vam je potrebno šlepanje naša agencija je tu da taj posao obavi umesto vas. Desetogodišnja tradicija uspešno obavljenih poslova šlepanje viljuškara vam garantuje da ćemo zadatak koji nam poverite maksimalno dobro odraditi. Naravno, potrebno je da posedujete vlasnički list, ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo pristupili realizaciji posla, jer naša agencija posluje u skladu sa zakonima zemlje u kojoj radimo. Na ovaj način štitimo i vas kao naše klijente ali i našu šlep službu.

Brza i profesionalna usluga šlep službe za viljuškare

Poverenje koje stvaramo između nas kao agencije i naših klijenata je pre svega bazirano na kvalitetu usluge koju nudimo, ali i ceni. Jeftina šlep služba koju nudimo kada radimo šlepanje viljuškara je jedna od naših osnovnih karakteristika, a cenu određujemo na osnovu pređene kilometraže koja je neophodna za obavljanje posla, kao i dodatnih troškova koji se mogu stvoriti kroz šlepanje viljuškara, kao što su na primer putarine i korišćenje dodatne opreme. Ono čime se ponosimo je to da za naše klijente ne postoje skriveni troškovi, a svakako da je naša ponuda jedinstvena i ubedljivo najpovoljnija na tržištu. Šlepanje viljuškara je naša specijalnost, i nadamo se da ćete uveriti zbog čega se naši klijenti uvek vraćaju da posluju sa našom agencijom. Verujemo da je poverenje koje stvaramo izuzetno bitna stvar kod posla kojim se bavimo, pa kvalitetom usluge naša agencija svakako odskače od konkurencije. Maksimalan profesionalizam, vredan rad, poštovanje potreba naših klijenata, kao i međusobno poštovanje su prioriteti naše agencije, a šlepanje viljuškara je samo usluga koju vam nudimo u moru usluga koju nudimo. Pozovite nas telefonom, pošaljite poruku e-mailom ili preko društvenih mreža i proverite zbog čega je naša agencija na čelu usluga šlepanja viljuškara.